top of page

Любов, която действа

АРХИВ - 2018

Поздрави от студентските групи от България!

Наскоро помолихме някои от групите в страната (Търново, Бургас и Международната група в София) да споделят няколко думи за техните групи този семестър.

Лидерски дни в България

През есенния семестър БХСС организира няколко „Студентски лидерски дни“. Това бяха възможности за нашите студентски лидери и тези, които се интересуват от водачество, да се съберат заедно за обучение и насърчаване. 

Лидерска конференция

От 12 до 14 октомври 2018 г. бяхме в Трявна за нашата годишна конференция за обучение в лидерство.

Новата академична година

Групите на БХСС в градовете из страната започнаха своите събирания тази седмица, много от тях със специални събития за откриване на академичната година заедно. 

Летен проект

Тазгодишният проект се състоя в Бургас от 9 до 15 юли 2018 г. Заедно със студенти от Холандия, САЩ, България и някои международни студенти от Африка говорихме върху темата „Кой ще бъдеш?“

Трилогия

От 2-ри до 8-ми юли в град Трявна се проведе за трети път манускриптното индуктивно изучаване "Трилогия" върху книгата "Откровение на Йоан". 

"Варнава" отчетна конференция

От 18 до 20 май в град Сапарева баня се проведе заключителната отчетна конференция на Първия випуск на Програмата "Варнава".

Национална среща за завършили

От 27-ми до 29-ти април тази година в базата на Библейска лига, София, се състоя поредната среща за завършилите студенти от БХСС. 

Библейско състезание

Млади хора и студенти, приятелство и доблест, Библия и знание, гостоприемство и грижа, състезание и награди са едно от малкото неща, които можем да кажем за тазгодишното IV-то Национално състезание за познаване и разбиране на Библията за студенти „В ръката му имаше книга“ проведено на 24-ти март в Сливен.

Лидерска конференция 2

От 23-ти до 25-ти февруари в град Трявна се проведе поредната Лидерска конференция на БХСС. 

bottom of page