top of page

Национална среща на завършилите

   През изминалия уикенд се състоя Националната среща на завършили студенти, която събра млади хора от цяла страна в красивата планинска обстановка на Узана, Габрово. Благодарни сме за духовната почивка, времето с Бог в планината и красивите гледки. Събитието стана основа за създаването на нови приятелства, споделяне на преживявания и създаването на незабравими спомени заедно. Ето какво казаха част от участниците:


"Срещата с вярващи завършили студенти ме изпълни със спокойствие, мир, благодарност. Успях да опозная много и всеобразни гледни точки, всяка от които допълни моята собствена."


"Неочаквано духовно изживяване,  когато сърцето на човек е отворено, Бог работи изкючително силно чрез дейността на движението! Всичко е за Слава на Исус Христос, благодаря, бъдете благословени!"


"Винаги съм била привлечена от годишните събирания на БХСС, където студентите от цялата страна се събриат, опознават се, споделят си и се подкрепят. 

Сега, като завършил студент още повече имам нужда от това време, защото ежедневието ми не позволява ежеседмични събирания с другите. 

Времето беше страхотно, обичам го и давам мило и драго за да дойда отново."


"Имах съмнения относно дали да идвам или не, понеже в дълъг път и не съм ходила на такова събитие от много време, но съм изключително благодарна за прекрасните семинари, за приятните игри и за незаменимите запознанства. Беше най-доброто решение, което ми напомня за пореден път, че ако довериш на Бог решенията си, Той ще промисли за най-доброто."

bottom of page