top of page

Лидерска конференция "Изпратен от Царя"

   Този уикенд студентски лидери от цялата страна се събраха в Пловдив за нашата лидерска конференция “Изпратен от Царя”, да обсъдят не само лидерството, но и да се потопят в мъдростта на един древен лидер - Неемия.

   Чрез изучавания, дискусии и преживявания, участниците се запознаха с качествата, които са направили Неемия забележителен лидер - неговата непоколебима вяра, упоритост и сърце, изпълнено със състрадание, както и разбирането, че лидерството не е да стоиш сам, а да вървиш заедно към обща цел с другите.

   През тези три дни студентите споделиха своя опит, мечтите си и предизвикателствата на групите, от които са част.  Студентите от програма Варнаба имаха своите първи задачи и отговорности по време на конференцията. От организиране на сесии до водене на групови дискусии, те придобиха практически опит, който несъмнено ще им послужи в бъдещите им лидерски роли.


   Лидерската конференция в Пловдив беше свидетелство за силата на вярата, общността и споделеното учене. Тя послужи като напомняне, че лидерството не е просто позиция, а пътешествие, което изисква както смирение, така и визия. Насърчени сме да виждаме ентусиазма в студентите и вярваме, че решенията, които взеха за своите студентски групи, ще имат добър резултат!

bottom of page