top of page

Лидерска конференция "Излез от лодката"

   През последния уикенд на месец Септември се проведе есенната ни лидерска конференция на тема “Излез от лодката” в гр. Трявна.

   В рамките на 3 дни, студентски лидери имаха възможност заедно,  27 участници,  да разгледат живота на Петър и начините, по които Исус е изграждал неговия характер и способност да води другите в Божията мисия. Проведоха се семинари и обучения, свързани с примера, който Исус ни дава като лидер и практични насоки как студентите да водят групите, в които са поставени и как да им  служат.


   Благодарни сме за времето, което Бог подари на студентите в споделяне, размисъл, молитва и насърчение и за това, което е приготвил за студентските групи в страната.


   Ето и няколко свидетелства от участници в конференцията:

"Лидерската конференция ми показа какво означава да си лидер според Библията. Изпълни ме с кураж и смелост, защото ме научи, че провала може да е още едно средство, за да се прослави Бог. Да се страхувам от провали е по-страшно от самите провали, защото никога няма да направя крачката на доверие към Бог, който ми дава възможност да израствам в Него." Катрин Петкова


"Лидерската конференция за мен беше едно предизвикателно "бягство" към Бог. Възможност да Го разгледам през призмата на лидер и да се уча как да следвам Неговия пример, да продължа мисията на Исус и да бъда добър Негов последовател. Да обичам още повече грижата за другите. Призив да "излизам от лодката" с надежда в Христос и копнеж за Неговото присъствие." Десислава

Момчилова

bottom of page