top of page

Любов, която действа

АРХИВ - 2017

Лидерска конференция

Тази година традиционната за БХСС Лидерска конференция се проведе от 3-ти до 5-ти март в град Трявна.

Библейско състезание

За трета поредна година БХСС организира студентско Библейско състезание „В ръката му имаше книга...“ Събитието се проведе на 25-ти март в сградата на любезните домакини от АХЦ "Ново Поколение", град София. 

Presence

На 13-ти април група от български студенти отпътува за град Ашафенбург в Германия, където се проведе традиционната за IFES Европейска студентска конференция.

Национална среща за завършили

От 31-ви март до 2-ри април в комплекс “Promised Land”, с. Стоките, община Севлиево се проведе първата от много навреме насам Национална среща на завършилите студенти на БХСС.

Общо събрание

На 20-ти май 2017 г. в офиса на БХСС в град София се проведе Общо събрание. Участваха общо 34 човека: членове на Управителния съвет, Екипа, студентските групи и доброволци.

"Варнава" ориентация

За първа година БХСС провежда своя стажантска програма, наречена „Варнава“. В нея са включени осем участника, които са студентски лидери и доброволци в групите от София, Велико Търново и Варна.

Форум

От 27-ми до 29-ти октомври 2017 г. се проведе поредният Национален Форум на БХСС. Студенти и завършили от цялата страна се събраха, за да прославят Бога и се насърчат взаимно като изучаваха заедно Евангелието според Йоан.

Трилогия

Отново имахме невероятната възможност да изпратим старата година и да посрещнем новата 2018-та година в компанията на Божието Слово.

bottom of page